Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Ethvert hus, bygning eller virksomhed har forskellige behov for vedligeholdelse, som til tider kan ændre sig fra tid til anden. Nogle år kan det være små projekter og andre år kan det være større projekter som ny-anlæg i forskellige størrelsesordner. Uanset hvilket behov I har for at få vedligeholdt have og udendørs arealer, står vi klar til at hjælpe Jer med at finde den bedste løsning netop for dig!

HÆKKLIPNING, BESKÆRING OG STYNING

Har du brug for at få fældet eller beskåret buske og træer, så de er klar til en ny sæson, så kan du trygt overlade arbejdet til Østbjerg Totalservice. Vi har de rette maskiner, mangeårige erfaringer som til slut giver dig et perfekt resultat uanset om det er hækklipning, beskæring, fældning eller styning.

Østbjerg Totalservice står klar til at hjælpe med alle typer af opgaver fra små buske og træer der skal beskæres til fældning af syge eller store træer.

Vi tilbyder professionel hjælp med:

  • Beskæring af træer & buske
  • Træfældning
  • Topkapning
  • Styning
  • Rydning af bevoksning

SUNDE GRØNNE TRÆER OG BUSKE

Når Træer og buske begynder at se en smule vildt ud med nye bevoksninger her og der, er tiden inde for at give dem klipning eller trimning. Både træer og buske har rigtig godt at blive trimmet og klippet da det giver luft til nye sunde grene og skud at vokse frem. En af de vigtige årsager for at netop at huske at både beskærer og klippe buske og træer i den rette sæson, er at sikre at blomstringen sker så der også kan komme frugt og bær frem. Vi sørger for at få fjernet de usunde grene, som netop kan være årsag til sygdom og i sidste ende en fældning.

img_divider

Professionel Service

Det rette tidspunkt på sæsonen er vigtig for hvornår man sørger for at beskære, klippe og vedligeholde alle træer og buske. Vejrsituation og årstid går også hånd i hånd for at sikre det bedste resultat, samt viden om hvor lidt og hvor meget der skal fjernes for at kunne sikre sunde grønne buske og træer. Østbjerg Totalservice har i over 20 år ydet professionel, tryg og korrekt hjælp til private husejere og virksomheder. Kontakt os for rådgivning og hjælp – Intet job er for småt eller stort for Østbjerg Totalservice!

  Vi har stor erfaring & moderne maskiner
  Professionel, tryg, sikker og korrekt vejledning
  Tips, tricks og rådgivning om hvilke træer og placering er korrekt for Jer
  Mange års erfaring
  Kunden kommer først

Vi har mange års erfaring med totalservice og vi sætter altid kundens behov først. Vi har serviceret Svendborg og Langeland siden 1996
Uanset hvad I drømmer om, står vi til rådighed for at hjælpe med tips og tricks, design og rådgivning.
Vi specialiserer os i alle typer af haveanliggende, vedligeholdelse, haveanlæg, og tilbyder en bred vifte af andre services som rengøring og vicevært tjenester.
Kontakt os for et tilbud