Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Østbjerg Totalservice tilbyder professionel snerydning og saltning af stier, fortov, parkeringsområder mv.

Vores mål er at sørge for at vinterens sne, storm og is ikke er til hindring for dig som privat person eller for små og store virksomheder. Når vinteren er lige om hjørnet, sørger vi for at forebygge med at salte, samt fjerne sne fra fortov, stier og gangpassager.

SNERYDNING OG IS HÅNDTERING

Vi står klar til at rydde sne og is væk fra din indkørsel, fortov, og andre vigtige steder hvor det kræves at passagerne er frie for sne og is. Østbjerg Totalservice tager hånd om problemet for både private husejere, butikker og større virksomheder, så du som kunde aldrig skal bekymre dig om sne og is problemer når din dag skal begynde. Få en god start på dagen uanset om der er snestorm eller ej.

Østbjerg Totalservice er pålidelige, erfarne og professionelle – Stol på at vi er der, når sneen falder.

 

VI STÅR KLAR FØR SNESTORMEN BEGYNDER

Vintermånederne er lunefulde, og kan overraske med alt fra sne, is, storm og kulde. Vi holder godt øje med vejrsituationen alle vintermånederne, og står parat før snestormen kommer. Vi sørger for at salte m.v. hos vores kunder, forberede og står klar med de rette maskiner til snerydning når landskabet er blevet hvidt. Vi har mere end 20 års erfaring i snerydning, så uanset hvor meget sne og is der kommer, ved Østbjerg Totalservice altid hvad der kræves for at kunne klare en mild til hård dansk vinter.

img_divider

Planlæg i god tid og få en bekymringsfri vinter

I vintermånederne har vi altid ekstra travlt, og det er derfor en god idé at bestille os allerede nu til snerydning og saltning. Få et tilbud – det koster ikke noget!

  Snerydning og is håndtering
  Vi holder øje med vejret
  Vi står klar før snestormen begynder
  Pålidelig og professionel service
  Mange års erfaring