Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Østbjerg Totalservice tilbyder professionel, tryg og pålidelig rengøring som er skræddersyet til Jeres behov. Rene og ordentlige omgivelser udstråler en professionel og ordentlig facade, som ikke alene ser godt og professionelt ud udadtil, men måske endnu vigtigere, også sikre et godt, rent og bedre arbejdsmiljø for dine ansatte. Vi har mangeårige erfaringer med både store og små virksomheder, og kan tilbyde Jer præcis den rengøringsaftale I er på udkig efter.

Østbjerg Totalservice leverer altid et professionelt resultat, som vi ved I vil blive glad for – Ring og få en god skræddersyet aftale på plads.

RENGØRING - KONTOR, BUTIK, PRIVAT, VÆRKSTED,  M.M.

Giv din Terrasse, sten, fliser, indkørsel m.m. en opfrisker

Vi tilbyder effektiv fjernelse af alger og grønne belægninger som er langtidsvirkende og samtidig miljøvenlige. Trænger I til at få rengjort alt fra familiens udendørs arealer til mursten, beton og asfalt, kan vi hjælpe med at få fjernet alger og grønne belægninger.

RENGØRING OG PLEJE AF UDENDØRS OMRÅDER

Vi tilbyder også klargøring af udendørs arealer før sommer og vinter månederne begynder. Østbjerg Totalservice tilbyder enkelte rengørings og vedligeholdelses opgaver eller en komplet pakke med rengøring, klargøring og vedligeholdelse træværk, sten, fliser, beton og asfalt m.m.

img_divider

Professionel Rengørings Service

Østbjerg Totalservice har opbygget et pålideligt og professionelt ry indenfor kvalitet, integritet og høj standard i alle vores arbejdsområder. Vi ved nøjagtigtig hvor vigtigt betydningen af at opretholde et rent og professionelt ydre og indre miljø for kunder og ansatte. Vi har over 25 års erfaring indenfor rengøring af b.la. kontor, detailhandlen og industri.

Alt hvad I har brug for at opretholde et uovertruffen indendørs og udendørs miljø tilbyder Østbjerg Totalservice – Føl Jer trygge og sikre i at vi gør vores bedste hver eneste gang!

  Rengøring, pleje og vedligeholdelse
  Grønne & miljørigtige produkter
  Fjernelse af grønne alger og belægninger på træværk, sten, fliser, asfalt og beton
  Daglig, ugentlig, månedlig aftale
  Klargøring og rengøring af udendørs arealer