Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Slip for stress, mas og frustrationer – Lad os klarer arbejdet, så du kan nyde haven.

Østbjerg Totalservice slår græsset, rådgiver med græssorter, og vedligeholder græsplænen. Hvorfor bruge tid og energi på at slå græsplænen når I endelig har fri, og egentlig burde nyde haven med familie og venner. Vi sørger for at græsset er slået så alt I skal gøre er at nyde den. Alt afhængig af hvad Jeres behov er for vedligeholdelse af Jeres have og græsplæne så har vi en løsning som passer til Jeres behov.

GIV DIN GRÆSPLÆNE EN SUND PLEJNING

Vores plæneklipning service er ugentligt eller efter aftale og inkludere blandt andet:

  • Plæneklipning
  • Trimning af kanter, ujævnt terræn, og blomsterbede
  • Fjernelse af løst græs, mindre nedfald af blade og grene efter behov
  • Fejning af gangstier, terrasser mv. efter plæneklipning

Kombinér vores have services med regelmæssig plænegødning, få fjernet ukrudt, vedligeholdelse af buske og træer m.m. og få præcis den velholdte have du altid har ønsket og andre naboer vil beundre.

PLÆNE VEDLIGEHOLDELSE OG SÆSON FORBEREDELSE

En af vores mest benyttede services er en sæson forberedende og afsluttende vedligeholdelse af græsplæne og have.

Forår og efterårs vedligeholdelse indeholder alt fra at fjerne blade og løse grene, den første og sidste plæneklipning på sæsonen, hæk og busk klipning, gødning, og plantning af træer og planter. Vi gør alt parat til dig og familien, så I kan nyde have og udendørs områderne hele året rundt. Hos Østbjerg Totalservice tager vi godt vare på Jeres have så den ikke alene ser flot ud, men er sund og velplejet til når årstiderne skifter. Brug Jeres tid på at nyde fritiden med familien i stedet for at bekymre Jer om tidskrævende have vedligeholdelse. Østbjerg Totalservice er et godt, professionelt og pålideligt valg til at varetage have og græsplæne hele året rundt

img_divider

Professionel plæneservice

Østbjerg Totalservice har i årevis hjulpet privatkunder og erhverv med at holde haver, græsplæner og udendørs arealer, rene og velholdte på Sydfyn, Langeland og resten af Fyn m.m. Vi har stor ekspertise med alt fra græssorter, vedligeholdelse og plæneklipning så Jeres have altid ser frodig, velholdt og sund ud. Udendørs arealer og grønne områder er en vigtig del udadtil for både erhverv og private husejere, og Østbjerg Totalservice tilbyder professionel og pålidelig kundeservice 365 dage om året.

  Få en sund, frodig, velplejet have og græsplæne
  Vedligeholdelse efter behov og aftale
  Stor ekspertviden omkring græssorter, gødning m.m.
  Rådgivning
  Ny-anlæg