Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Østbjerg Totalservice tilbyder professionelt anlægsarbejde til både private og erhverv af have, grønne arealer, terrasse, indkørsel/garage og fliselægning. Vi udfører anlægsarbejdet med respekt for materialer, planter mv. der er med til at give karakter til haven eller stedet som omlægges. 

SMUKKE HAVER OG GRÆSPLÆNER

Vi benytter kvalitetsmaterialer og planter og forener vores ekspertise med respekt for naturen, så I altid vil få det bedste og mest holdbare resultat.

PROFESSIONELT UDSFØRT ARBEJDE

Med mere end 20 års erfaring med nyanlæg til både private og erhverv i Svendborg og på Langeland, har vi erfaring med hele projektet faser, fra rådgivning og design til planlægning og udførelse.
Østbjerg Totalservice er din sikkerhed for professionelt udført arbejde og højeste kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

img_divider

Professionelt og omhyggeligt arbejde

Vi kan være behjælpelige med at skabe visuelle smukke gangstier, frodige haver eller terrasser, som både er funktionelle og visuelle flotte. Vi har stor erfaring med forskellige former for stenlægning og opbygning af terrasser som fungerer godt til alle typer af gårde, haver og udendørs arealer. En flot og hyggelig udendørs terrasse eller pergola, kan ændre hele husets værdi og udseende, og kan også blive familiens opholdssted og en forlængelse af husets atmosfære inderst til yderst. Uanset hvad I drømmer om, står vi til rådighed for at hjælpe med tips og tricks, design og rådgivning.

  Udvid dit hjem med en smuk have
  Kvalitetsmaterialer, planter og sten
  Omlægning eller ny-anlæg af have, terrasse, indkørsel mv.
  Professionelt og omhyggelig arbejde
  Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med totalservice og vi sætter altid kundens behov først. Vi har serviceret Svendborg og Langeland siden 1996
Uanset hvad I drømmer om, står vi til rådighed for at hjælpe med tips og tricks, design og rådgivning.
Vi specialiserer os i alle typer af haveanliggende, vedligeholdelse, haveanlæg, og tilbyder en bred vifte af andre services som rengøring og vicevært tjenester.
Kontakt os for et tilbud