Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

Gør have og udendørs arealer til en del af Jeres hjem med smarte og inspirerende designs der er tilpasset netop Jeres livsstil i en moderne og travl hverdag. Sten og fliser er det perfekte valg til terrasse, indkørsel, have og gangstier som tåler slid, alle typer af vejr, kræver minimum af vedligeholdelse, og giver et væld af muligheder.

Østbjerg Totalservice, har stor erfaring og ekspertise indenfor sten og fliselægning, og vi står klar til at give Jer den bedste løsning for Jeres hus, hjem og have.

VÆLG DE RETTE FLISER OG STEN TIL DIT HJEM

Naturlige sten og fliser, uanset form og størrelse, er en fantastisk måde at skabe en stemning til resten af huset og haven. Hvilke sten og fliser I vælger sætter tonen for hvilket udtryk I ønsker, og vigtigt af alt at I vælge et udtryk som I vil blive tilfreds med i længden.

Naturlige sten og fliser er en af de mest alsidige måder at skabe et unikt og personligt udtryk på. De tilføjer tekstur, form og kontraster som er slidstærke og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Vi har stor ekspertise indenfor både design, materialer, og udførelsen som vil blive tilpasset netop Jeres behov for et flot udendørs område, selv i en travl hverdag.

HAVESTIER, TERRASSER, INDKØRSLER, TRAPPER M.V.

Anlæg af stier og terrasser mv. kan skabe en formel og indbydende udendørs område for ethvert hus og bygning. Mulighederne er store, og selv små fornyelser som stentrapper og opgange i haven kan give et flot udtryk til huset. Vi hjælper med vejledning af hvilke materialer, sten og fliser som er mest slidstærke, naturlige og hvilken form og grad for vedligeholdelse det kræver.

img_divider

Professionel service

Forny Jeres hjem med en flot og indbydende have og udendørs område. Benyt de rigtige materialer, sten og fliser, der altid er i højeste kvalitet, og vælg det design som vil komplimenterer Jeres hus bedst.

Ring i dag og få et tilbud på hvordan vi kan skabe Jeres nye udendørs arealer som I vil få glæde af mange år frem.

  Giver et indbydende indgangsparti og udendørs område
  Slidstærkt
 Aesthetic garden beauty that improves with age
  Minimal vedligeholdelse
  Inspirerende og hyggeligt

Vi har mange års erfaring med totalservice og vi sætter altid kundens behov først. Vi har serviceret Svendborg og Langeland siden 1996
Uanset hvad I drømmer om, står vi til rådighed for at hjælpe med tips og tricks, design og rådgivning.
Vi specialiserer os i alle typer af haveanliggende, vedligeholdelse, haveanlæg, og tilbyder en bred vifte af andre services som rengøring og vicevært tjenester.
Kontakt os for et tilbud