Vedligeholdelse af haver, nyanlæg, flisebelægning, beskæring, plæneklipning
Spangevej 20, 5900 Rudkøbing
Man-Fre: 07:00 - 17:00

ØSTBJERG TOTALSERVICE, er en veletableret have og vedligeholdelses virksomhed, som specialiserer sig i alle typer af haveanliggende, vedligeholdelse, haveanlæg, men tilbyder en vifte af andre services som rengøring og vicevært tjenester, feriehjem og sommerhuse. Vi passer på din have, planter, træer og udendørs områder.

VI SERVICERER FYN, LANGELAND OG ØERNE

Vi er stolte af at have serviceret både erhverv og private på Fyn og omliggende områder siden 1996, og har siden begyndelsen været en familie drevet virksomhed af Lenn & Elin Østbjerg. Vi specialiserer os i højkvalitets service og rådgivning til både private husejere, erhverv i privat og offentlige sektor, samt speciel opgaver og projekter

PROFESSIONELT UDSFØRT ARBEJDE

Østbjerg Totalservice tager vare på Jeres have og grønne arealer året rundt.

Nedenfor vil du finde et udvælg af professionelle haveservices, som vi tilbyder på Fyn og omliggende områder. Har I et ønske om en speciel opgave i resten af danmark, kontakt os venligst for rådgivning og priser.

img_divider

Professionelt og omhyggeligt arbejde

Vi kan være behjælpelige med at skabe visuelle smukke gangstier, frodige haver eller terrasser, som både er funktionelle og visuelle flotte. Vi har stor erfaring med forskellige former for stenlægning og opbygning af terrasser som fungerer godt til alle typer af gårde, haver og udendørs arealer. En flot og hyggelig udendørs terrasse eller pergola, kan ændre hele husets værdi og udseende, og kan også blive familiens opholdssted og en forlængelse af husets atmosfære inderst til yderst. Uanset hvad I drømmer om, står vi til rådighed for at hjælpe med tips og tricks, design og rådgivning.

  Udvid dit hjem med en smuk have
  Kvalitetsmaterialer, planter og sten
  Omlægning eller ny-anlæg af have, terrasse, indkørsel mv.
  Professionelt og omhyggelig arbejde
  Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med totalservice og vi sætter altid kundens behov først. Vi har serviceret Svendborg og Langeland siden 1996
Uanset hvad I drømmer om, står vi til rådighed for at hjælpe med tips og tricks, design og rådgivning.
Vi specialiserer os i alle typer af haveanliggende, vedligeholdelse, haveanlæg, og tilbyder en bred vifte af andre services som rengøring og vicevært tjenester.
Kontakt os for et tilbud